Friptură de vită la Multicooker

de Panacris in Vita, 6 Ian 2015 | 6212 vizualizari

 

Ei, acum vin cu o exiprată, care de fapt încă ne-a încântat papilele gustative în prima zi din 2015 ;) Până și Garfield ( pisoiul casei, care e degustătorul șef, nu a zis, nu fripturii delicioase!) ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • pulpă de vită cca. 1000 g,
  • ulei de măsline 100 ml,
  • foi de dafin 2-3 bucăți,
  • piper în trei culori ( alb, roșu, negru) 1 lingurițp,
  • coriandru boabe 1 linguriță,
  • bere cu lămâie fără alcool o doză,
  • sos dulce acrișor Uncle Beans cca. 150 ml,
  • aparat Multicooker 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de vită la Multicooker:

Pulpa de vită feliată, până la jumătate, se unge cu ulei de măsline, se asezonează cu piper boabe, foi de dafin, berea și se lasă la rece, până a doua zi. Apoi se scoate din baiț, se pune în vasul aparatului Multicooker, se conetează la curent, se prograează din meniu, programul FRY, se apasă butonul START și se lasă la prăjit, cca. 10 minute pe ambele fețe, cu capacul deschis. Apoi se toarnă sosul de la Uncle Beans, se setează aparatul la programul STEW, pentru 60 de minute, se închide capacul și se lasă să-și facă treaba. Se mai completează cu puțină apă, la nevoie. După cele 60 de minute, se mai programează din nou pentru încă 60 de minute;) La final se asezonează de sare și piper proaspăt măcinat. Se servește fierbinte feliată, cu garnitura preferată și salata de sezon.

Noi am servit cu mămăliguță!

Spor și poftă bună! 

TIPS-URI

1

în loc de Multicooker se poate prepara la vasul sub presiune ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de vită la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vita la cuptor cu cartofi copti